menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Lansingerland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Lansingerland

Een kundige Mediator uit Lansingerland helpt u graag verder.

Mediator Lansingerland, een win-win situatie voor beide partijen

U maakt gebruik van mediation wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er een advocaat aan te pas moet komen. Er zal namelijk bij een rechterlijke uitspraak altijd sprake zijn dat één van de betrokken partijen de zaak verliest, waardoor de daadwerkelijk oorzaak van een conflictsituatie niet is opgelost. Mediation kiest u voor u allebei.

In een sessie met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een bepaald conflict nodig is. De goede intentie van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Van beide partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator vertellen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een overeenkomst getekend. Hierin staan alle regels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Als alle conflicten boven water zijn en wellicht goed zijn doorgesproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de mogelijke oplossingen. Daarna kan er in de afrondende fase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Lansingerland kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke conflicten
  • conflicten tussen de overheid en burgers
407
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.167
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Lansingerland

Heeft u een zakelijke mediator uit Lansingerland nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Lansingerland of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Lansingerland.

mac
mac
img

Ik ben Devon Zieleman, regiomanager in Lansingerland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Lansingerland.

Zoekt u betaalbare mediators in Lansingerland?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechter als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is definitief stukgelopen en moeizaam te herstellen. Op commercieel gebied kan dit enorme gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Betrokken partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als de betrokken partijen tot een werkende oplossing komen, is dat voornamelijk te danken aan hun goede wil en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Met mediation bestaat er altijd de kans om tot een passende oplossing in welk conflict dan ook te komen. Zoekt u een mediator in Lansingerland? Laat hier diverse offertes naar u toesturen van diverse betaalbare mediators in Lansingerland en uw conflict behoort misschien snel al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Lansingerland te zeggen hebben!

img

David Stenvert

Ik ben via Professionals Lansingerland in contact gekomen met een professionele Mediator. Door de snelle service van Professionals Lansingerland heb ik direct een adequate professional gevonden. Dit heeft mij enorm veel zorgen bespaart!

img

Heleen Wessels

Professionals Lansingerland levert een super dienst. Meteen actie ondernomen op mijn offerte aanvraag. Niks negatiefs over te zeggen. Ik zeg doen!

Professionals uit andere branches in Lansingerland

Let's Talk

Bij Professionals Lansingerland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier